torstai 10. toukokuuta 2012

Suunnitelmia, suunnitelmia

Koulut alkaapi olla käytynä ja kummasti treeni-into lähtenyt taas nousemaan kun opinnäytetyö saatu rustattua valmiiksi että hyväksytyksi eikä tarvi kouluhommista enää muutamaa lukuunottamatta huolehtia. Koululla Louella käytiin viimeisen kerran, saavat lähettää valmistumispaperit postissa. Tasalan Anni kuvaili taas Velmua hienovaraisesta vihjailustani (=ruinaamisestani) johtuen. Talviturkinkin vetyperoksidi-pendoliino kävi heittämässä ihanassa jääkylmässä mutaojassa... Mutta eipä tarvinut pestä, hahaa! Säänkestävä turkki on säänkestävä, rivakkaa kuivausta vaan. ;)

Ja takajalatkin tulee vaivalla perässä...

Velmu on kyllä hiano poika, oon pitänyt monta viikkoa vapaana joka päivä kävelytiellä ihan. Toki asun nyt taajaman ulkopuolella niin ei hirveesti tuu porukkaa vastaan. Jos ei ole koirakko niin kiinni ei tarvi ottaa, kutsun vaan vierelle ohituksen ajaksi eikä toi ees kattele siihen malliin että lähtis pyörän tms perään. Tietenkin risteyskohtiin yms. kutsun kanssa vierelle ja saa huidella pitemmällä vain jos pitkiä suoria joissa näkyvyys hyvä eteen ja taakse.

TOKO:sta ollaan harjoiteltu liikkeestä seisomista ja maahanmenoa, ja kapulan pitoa (joka on jotain aivan hirveää jos koira ei ole rauhallisessa mielentilassa, malttia malttia ja lukee sitä koiraa eikä vain tee!). Takapään käyttöä myöskin harjoiteltu ja siinä on paaaljon petraamista.

Koiratanssi alkanut kiinnostamaan, katsellut paljon videoita Youtubesta ja miettinyt mitä tanssiin hyödynnettäviä temppuja sitä opettaisi. Ihan vaan omaksi huviksi voisi sitten jonkin ohjelman koota ja opetella ja kotipihalla pyörähdellä, heh heh. Kahdeksikon kiertäminen vaakasuunnassa jalkojen välistä alkaa oleen aika hieno ja käsiapuja saanut hyvin nopeesti häivytettyä. Ja "kerjääminen" alkaa pelittää kaukonakin.

Koira kuin omistaja, mörssäreitä molemmat 

Ja sellaista voisi vielä sanoa että katellaans jos syksyllä/alkutalvesta kotiutuu belgi malikka tai tervu neiti (ei käyttiksiä, suojeluun en tuu koskeen pitkällä tikullakaan valovuosiin) tänne suuntaan, ollut puhetta parin kasvattajan kanssa että tullaan vähän tutustumaan ja juttelemaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti