keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Paluu

   Uusi vuosi, uusi asunto ja asuinalue. Kaksi vaikeaa vuotta takana inhottavalla asuinalueella, kodissa joka ei tuntunut omalta. Into moneen asiaan jäi sinä aikana katkolle - siinä missä osaan löytyi paloa uudelleen. Nyt sitten asutaan koirien kanssa ensimmäisessä omassa rivarikodissa, pienessä kylässä josta ei löydy kerrostalon kerrostaloa. Ulkoilureittejä lähtee läheltä metsän siimekseen, suuntaan jos toiseenkin. Ikkunan alla ei huudeta, kirvata, oksenneta ja tapella. Eikä tarvi kytätä kelloa ja kuulostella korva ovessa, uskallatko mennä ulos omasta kodistasi - ja jos niin kumman koiran kanssa.

Muuttomies.
















   Päätin siirtää bloginkin takaisin tänne kun vaikuttaisi että ne ongelmat joiden takia jätin bloggerin on nyt korjattu, ja edellinen on täynnä lähinnä väsymystä ja katkeruutta nuilta vaikeilta vuosilta. Positiivisimmin mielin tänne siis, uutta blogia en jaksa alkaa sen takia värkkäämään aikaiseksi vaikka täälläkin noissa vanhoissa postauksissa isossa osassa ei kuvat enää toimi. No, tekstit on sentis luettavissa niin se kai se on pääasia. En kyllä hirveästi uskalla selata mitä nuoruuden aivopieruja löytyy, mutta kai siellä jotain asiaakin seassa lienee edes hieman. :'D

Uloslähtö: Närri valmiina pakenemaan valjaita, Velmu <3 mamma : D















   Velmun kanssa on kyllä niin treeni-into löytynyt jälleen muuton jälkeen, ja Närrin kanssa yritän myös aktivoitua kunhan saan sille mietittyä ja koostettua jonkinnäköisen toimintasuunnitelman sen herkän paineistumisen suhteen. Pitänee ajatuksen kanssa lueskella Salme Mujusen kirjojakin taas kirjahyllystä että alkaa muistumaan juttuja mieleen.
   Lisää juttua tulossa piakoin, esim. perjantaina saanen arvion urheilukoirahierojalta Velmun tilasta, sekä muutama ruoka/väline yms. postaus miettittynä. Ja kaipa tänne pari koira-aiheista taidepostaustakin mahtuu. :) Uusi kamera on myös vihdoin ja viimein postissa matkalla kymmenen vuotta vanhan digipokkarin tilalle, joka on toimittanut lähinnä paperipainon virkaa viimeiset pari vuotta. Toivon mukaan siis kännykkälaatua parempaa kuvaa ja kenties videotakin tulossa siis.

PS. Oheessa vielä blogi jossa purkauduin nämä vuodet välissä jos joku haluaa selata: http://velmujanarri.tumblr.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti