keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Lomalla

Kettutyttö.
Kemijärvellä kohta viikko oltu lauantaista asti ja täytyy sanoa että hallittua kaaosta kyllä kun kolme koiraa tässä pyörii taasen. Ei sillä, kyllä tällainen lauma kelpaisi. Jotenkin jännä taas nähdä kuinka erilaisia noi kaks neitiä ovat Velmuun verrattuna. Aussie Luna on kauhee paukapää jolla on taistelutahtoa vaikka muille jakaa, Velmun patukan repimiset on ihan neiteilyä siihen verrattuna. Tosta olis kyllä vaikka mihin, esimerkillistä harrastuskoira-materiaalia ainakin omaan silmään. Harmi että pelkkänä kotikoirana on, kevät-syksy sen kanssa kyllä kuljetaan agilityssa ja toko:ssa kun niitä on Kemijärvellä vain silloin, mutta muuten lähinnä sitä lenkkeilyä ohjelmana. Saatan kyl alkaa tuonkin parissa jotain touhuamaan jos äidille käy (mihinkään kilpailuhommiin ei kuulemma saisi kirveelläkään ainakaan) ja jos Velmun kaa pääsis ny vaan eka tutustuun erilaisiin lajeihin jossain vaiheessa. :)

Ulkona ollaan reipasta!
Viivin kanssa temppuilut saanen unohtaa, sen kanssa ei voi suoraan sanoen tehdä mitään sisällä. Vaikka laittaisi muut koirat eri huoneeseen niin se menee ihan sykkyrälle ja lukkoon pelkästä luokse kutsumisesta yms. vaikka kuinka rauhallisella/hiljaisella/pirteällä äänellä kutsuisi ja hiipii vaan sykkyrälle nurkkaan luimimaan tai menee sängyn alle piiloon. :< Vieraassa paikassa kyllä tekee ja Tervolassa, tää kotikoti on sille jotenkin ahdistava (mikä on kyllä ymmärrettävää menneet huomioon ottaen). Jospa kesän vietto koululla asuntolassa piristäisi tätä arkajalkaakin taas kun kukaan ei korota ääntä turhasta.

Velmulla on ollut tosi kivaa, täällä on paljon hiljaisempaa kuin Tervolassa -> enemmän "veto"lenkkejä eli saa kiskoa y-valjaissa (ostettiin uudet paremmin istuvat, Hurtta Lifeguardin oranssit - ja hemmetti toi on ihan lilliputti kun koko 80!!) joustohihnassa kiinni emäntäänsä nopeampaa eteenpäin kun se lahtivalas on niin pirun hidas. :D Silmä tarkkana saa tieten vahtia pyöräilijöiden varalta (aiemman säikähdyksen takia aloittaa rähinän heti kun äkkää pyöräilijän, kaukaakin) mutta esim. tänään pimeässä mentiin miehen ohi ja ei edes puhissut/kiskonut vaan makkara kiinnosti enemmän (pieniä voittoja, siitä se lähtee!). :)

Velmu keksi ikkunasta vahtimisen jalon taidon, Luna ihmettelee koko touhua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti